Viser et enkelt resultat

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Stationcars

Audi A4 Aut Avant TDI Quattro B&O

Stationcars

2010

fra 345 kr. pr. dag


Lej en stationcar

Står du og har brug for at leje en effektiv stationcar? Hos Midtjysk Biludlejning finder du stationcars til leje, uanset om du skal bruge en bil for en enkelt dag eller en hel uge.

Fordele ved at leje en stationcar

Stationcars har ry for at være rummelige familiebiler, og det er helt på sin plads. Når du lejer en stationcar får du nemlig en bil med masser af plads, både til dig, dine passagerer og til alt din oppakning i bilen store bagagerum. En af de store fordele ved at leje en stationcar er altså den uovertrufne bekvemmelighed på både korte og længere ture, som du ikke får i en almindelig bil.

Derudover er stationcars også en af de mest sikre biltyper på markedet. Fordi biltypen primært bruges af børnefamilier, er der typisk en del flere sikkerhedsforanstaltninger i typen. Du kan derfor trygt leje en stationcar.

Tilkøb flere kilometer når du lejer en stationcar

Hos os får du tilmed altid 100 kilometers kørsel pr dag med i prisen. Hvis du allerede nu ved, at du kommer til at køre længere end det i din lejede stationcar, kan du tilkøbe flere kilometer, når du bestiller. Det er i gennemsnit 20% billigere at tilkøbe kilometerne før du kører, end at skulle efterbetale dem, når din lejeperiode er ovre.

Pris

Hos os kan du leje en stationcar fra kun 345 kroner i døgnet. Vi tilbyder både, at du kan leje vores stationcars for en enkelt dag, for en uge ad gangen og for en hel måned. Hvis du har brug for at være godt kørende over en længere periode, giver vi dig naturligvis en fordelagtig pris på langtidsleje.

Som altid når du lejer hos Midtjysk Biludlejning, trækker vi først pengene fra din lejede stationcar, når du henter bilen hos os. Hvis du er usikker på, om du kommer i en situation, hvor du bliver nødt til at afbestille din leje af stationcar, tilbyder vi markedets måske billigste afbestillingsforsikring til kun 10 kroner per døgn.

Ekstraudstyr

Hvis du skal have små børn med i din lejede stationcar, kan du ligeledes leje diverse ekstraudstyr hos os. Vi tilbyder selepuder og autostole, der kan bære fra 15 kilo og op til 36 kilo.

Skal du en tur udenlands, anbefaler vi, at du tilkøber en international sikkerhedspakke, hvis uheldet skulle være ude. Kører du blot på de danske veje, anbefaler vi alligevel, at du tilkøber vores billige selvrisiko. Det koster kun 50 kroner per døgn, og de penge er altså godt givet ud i forhold til, hvad en eventuel reparation af skader, vil koste.

Du kan også tilkøbe en ekstra fører af bilen. Det er især fordelagtigt, hvis du ved, at du skal ud og køre en længere tur over kort tid. Skulle du sidde tilbage med spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre via vores telefon 30877877 eller på vores mail info@midtjyskbiludlejning.dk
Analytics by Conversios