Viser et enkelt resultat

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Minibusser

Mercedes Viano. 7 personer Klima

Minibusser

2009

fra 795 kr. pr. dag


Leje af minibus

Skal hele familien på tur ud i sommerlandet eller skal vennegruppen i forlystelsespark eller til fest? En minibus er en praktisk og social måde at køre på, hvor I både kan spare penge og slipper for at køre i flere biler, til gavn for miljøet. Hos Midtjysk Biludlejning tilbyder vi leje af minibus, og vi kan med stor sandsynlighed også matche netop jeres behov. Læs med her på siden, for meget mere information om vores minibusser og vores udlejningsproces.

Det er både muligt at leje en minibus en enkelt dag eller flere dage, for eksempel hvis I skal på en weekendtur.

Minibus udlejning hos Midtjysk Biludlejning

Vi har en lang række fordele, der gør det favorabelt at vælge os til din næste leje af minibus. Nedenfor fortæller vi mere om hvorfor vi kan tilbyde dig den bedste service og det bedste produkt, så du kan komme trygt fra A til B, når du lejer en minibus hos Midtjysk Biludlejning.
 • Børnesæder
 • Afbestillingstryghed og selvrisiko
 • Ekstraudstyr
 • 100 gratis kilometer
 • God forsikring
 • Aflevér når det passer dig


 • Tilkøb ekstraudstyr

  Det er muligt at tilkøbe forskelligt ekstraudstyr, når du lejer en minibus hos os. Skal I udenfor Danmarks grænser, kan I tilkøbe en sikkerhedspakke til udlandet, der indeholder alt det nødvendige til at færdes i Europa. Ønsker I denne sikkerhedspakke, kan I kontakte os for mere information om indholdet. I finder vores kontaktoplysninger her . Nedenfor kan du læse mere om vores andet ekstraudstyr.

  Til børnene

  Skal du leje en minibus, hvor der skal være børn i bilen? De skal selvfølgelig også sidde sikkert og komfortabelt, uanset alder. I kan tilkøbe autostole, så de er klar i bilen når I henter den. Vores autostol passer til børn mellem 15 og 36 kilo.

  Derudover har vi selepuder til større børn, så de kan komme op i højden og se ud ad vinduet, ligesom selen vil passe bedre til deres størrelse, og dermed give større sikkerhed og øget komfort for barnet.

  Ekstra fører

  Med en ekstra fører er I flere der er registreret til at køre bilen. Forsikringen der hører med til minibus udlejningen, dækker kun den registrerede fører, så er I flere der vil køre, skal dette tilkøbes. Det er en god idé hvis I skal køre lange distancer, så I kan skiftes undervejs, eller hvis I lejer minibussen i en hel weekend eller uge, så det ikke er den samme der skal køre hele tiden. En ekstra fører kan tilkøbes for 40 kroner.

  Selvrisiko og afbestillingstryghed

  Det er også muligt at tilkøbe en selvrisiko når du lejer en minibus. Denne koster 50 kroner per døgn. Skulle du derfor få en ridse eller en dum “Bilka-bule”, behøver du ikke bekymre dig - den tager vi os af.

  En afbestillingstryghed er ideel hvis jeres planer ikke er helt faste. Med vores afbestillingstryghed betaler I blot 20% når I reserverer jeres minibus, og resten når I afhenter den. Skulle jeres planer derfor ændre sig, slipper I for at betale hele beløbet. Denne koster kun 10 kroner per døgn.

  Forsikring ved leje af minibus

  Når du lejer en bil hos Midtjysk Biludlejning, er både bilen og føreren forsikret. Der er både ansvars-og ulykkesforsikring, såvel som Kasko, så du trygt kan sætte dig ind i vores biler og busser. Du kan læse mere om vores forsikring og hvad den dækker, her.

  Derudover kan du læse om eventuelle tillæg og gebyrer her. Vi har ingen skjulte gebyrer, men der kan være tillæg, hvis du bryder vores regler, for eksempel omkring rygning og stærke dufte i bilerne. Dette gør vi for at holde vores biler sikre for folk med allergener.

  Har du spørgsmål til enten forsikring eller tillæg og gebyrer, er du velkommen til at kontakte os.

  Kilometerantal der passer til din køretur

  Du kan tilkøbe det antal kilometer der passer til dig. Hver udlejning har 100 kilometer gratis, men skal du køre længere ture, skal dette tilkøbes. Du kan tilkøbe mellem 100 og 500 kilometer. Har du brug for mere, kan du kontakte os, og så finder vi en løsning til dig. Jo flere kilometer du tilkøber, des billigere bliver hver kilometer. Det er billigere at tilkøbe kilometerne når du reserverer bilen første gang.

  Aflevér når det passer dig

  Om du har lejet en minibus en enkelt dag, en weekend, eller en hel uge, kan du aflevere den når det passer ind i dit program, så længe det er på afleveringsdagen. En dag varer fra klokken 08.00 om morgenen, til 07.30 næste dag. Du kan derfor sagtens vente med at aflevere bilen om morgenen, og behøver ikke skynde dig at aflevere den aftenen før. Derudover kan du aflevere bilen udenfor åbningstiden, ved at lægge nøglen i vores postkasse.

  Hvilket kørekort skal jeg have når jeg lejer en minibus?

  Du kan betjene de mindre modeller med et almindeligt B-kørekort. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om hvilket kørekort der er nødvendigt, så du ikke laver en reservation forgæves. Ved afhentning af bilen, bedes du medbringe gyldigt kørekort og sygesikringsbevis.

  Hvordan lejer jeg en minibus?

  Du kan leje en minibus, lige her på vores hjemmeside. Du kan se i kalenderen, om det ønskede køretøj er ledigt på den dag du ønsker. Derefter kan du vælge ekstra kilometerantal og tilkøb som barnesæder, ekstra fører og selvrisiko.

  Ved reservationen reserverer vi beløbet på din konto, men det trækkes først når du afhenter bilen. Har du gjort brug af vores afbestillingstryghed, reserveres 20% af beløbet, plus 10 kroner per dag.

  Husk at sikre dig, at der er plads til alle passagerer, inden du booker en minibus.

  Hvem er Midtjysk Biludlejning?

  Midtjysk Biludlejning er en Herning-virksomhed, der udlejer køretøjer til alle lejligheder. Hos os finder du både luksusbiler, minibusser, flyttebiler og varevogne, såvel som trailere og almindelige stationcars og mikrobiler.

  Midtjysk Biludlejning er en del af Midtjysk Dæk- og Servicecenter, sammen med Midtjysk Motoroptimering og Midtjysk Leasing. Dette giver os masser af erfaring til at rådgive dig når du lejer en bil, lige meget om du skal bruge den en enkelt dag eller en hel uge.

  Leje af køretøjer

  Nedenfor kan du læse meget mere om nogle af de forskellige typer biler vi kan tilbyde. Om du mangler en bil til ferien eller familieudflugten, en lækker bil til konfirmationskørsel eller galla, eller en flyttebil eller varevogn, har vi køretøjet til dig.

  Mikrobiler

  Mikrobiler er gode til mindre distancer, eller hvis I blot skal være en eller to personer i bilen. Vi har mærker som Fiat, Hyundai, Toyota og Peugeot, alle med fire døre. En mikrobil er ideel når du er på farten. Desuden er de altid lette at parkere. Du kan se vores mikrobiler her.

  Trailere

  Lej en trailer når du skal flytte, fjerne haveaffald eller i IKEA. Vi har både åbne og lukkede trailere, så regnvejr ikke kan sætte en stopper for dine planer. Du kan læse mere om betingelser ved leje af vores trailere her og se vores forskellige trailere her.

  Stationcars

  Stationcars er ideelle, når der både skal være plads til hele familien og til bagage, indkøb og andet. Vi har stationcars fra Audi og Skoda, som begge er kendt som mærker med fokus på komfort og sikkerhed. Når du lejer en stationcar, kan du også tilkøbe både autostole og selepuder, samt meget andet ekstraudstyr. Du kan se alle vores stationcars her.