Viser alle 4 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Lej en flyttebil

Fiat Ducato Flytte bil med lift 1

Flyttebiler

2010

fra 675 kr. pr. dag

Fiat Ducato Flytte bil med lift 2

Flyttebiler

2010

fra 675 kr. pr. dag

Fiat Ducato Flytte bil med lift 3

Flyttebiler

2018

fra 675 kr. pr. dag

Iveco Daily Flyttebil med lift 4

Flyttebiler

2020

fra 675 kr. pr. dag


Gør flytningen nemmere - lej en flyttebil

Skal du flytte i nyt hus eller lejlighed, og har flere ting, der skal flyttes? Så er det sjældent muligt, uden en praktisk flyttebil. Det er en nem måde at flytte sine ting på, og så er det også billigere, end at hyre et flyttefirma.

Få frihed til at gøre tingene på din måde

Når du lejer en flyttebil, så følger der flere fordele med. Du kan tilpasse din tid bedre og få frihed til at flytte når du har lyst, uden at skulle stå klar på et bestemt tidspunkt. Vi har flere forskellige størrelser af flyttebiler, hvor du kan finde den, der passer bedst til dit behov. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os, enten over mail eller ved at ringe, så vejleder vi dig til den løsning, der bedst opfylder dine behov. Vores udlejning af flyttebil er meget fleksibel.

Lej en flyttebil og få de første 100 km. med i prisen

Når du lejer en flyttebil hos Midtjysk Biludlejning, så er de første 100 kilometer inkluderet i prisen. Skal du køre længere end dette, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer. En dagsleje hos os er normalvis fra klokken 8.00 til næste dag klokken 7.30. På denne måde er du fri for, at skulle skynde dig tilbage med flyttebilen samme dag. Når du afleverer flyttebilen igen, kan du gøre det når det passer dig bedst. Vi er meget fleksible og du kan også sagtens aflevere bilen uden for vores åbningstider, ved blot at sætte den samme sted, som du hentede den, og smide nøglen i postkassen. Vi henvender os både til private og erhverv. Det eneste vi kræver, for at du kan leje en flyttevogn er, at du kan fremvise gyldigt kørekort og sygesikringsbevis ved udlejningen. Alle priser på leje af flyttebiler, er inklusiv moms og de første 100 kilometer. Se også varevogne


Lej en flyttevogn hos Midtjysk Biludlejning

Står du midt i en flytning, enten over kort eller lang afstand, så lej en flyttebil hos os. En rummelig flyttebil gør flytningen nemmere og sikrer, at både du og dine møbler transporteres sikkert. Hos Midtjysk Biludlejning kan du leje en flyttevogn i en størrelse, der passer til dit behov, om det er en enkeltperson eller en stor børnefamilie, der rykker rødderne op.

Hjælp til flytningen

En flyttebil vil fungere som en hjælpende hånd til din flytning, og gør hele forløbet mindre besværligt og hurtigere overstået. Ved at leje en flyttebil hos Midtjysk Biludlejning, får du en flyttevogn, der er klar til at blive fyldt og kørt til dit nye hjem. Udover flyttebilen kan du også leje flyttepakker, med alt det nødvendige udstyr til flytningen. Lige fra tæpper og kasser, til flyttehunde. Du kan læse mere om disse pakker længere nede på siden.


Alle de rigtige fordele

Hos Midtjysk Biludlejning har vi erfaring med at udleje flyttebiler- og vogne til både private og erhverv. Derudover har vi en lang række andre fordele, som du kan læse meget mere om nedenfor. Vi ønsker at gøre udlejningen og din flytning så ubesværet som muligt, så du kan koncentrere dig om det der er vigtigst: at nå sikkert fra A til B, både med dig og dine møbler.

Nogle af de fordele vi tilbyder er:
 • Du skal kun bruge almindeligt B-kørekort til de fleste af vores flyttebiler
 • Alle udlejninger er inklusive de første 100 kilometer gratis
 • Du kan aflevere bilen når det passer dig - også udenfor åbningstiden
 • Du kan tilkøbe masser af ekstraudstyr • Almindeligt kørekort

  Du skal blot bruge et almindeligt B-kørekort, når du lejer en flyttebil og varevogn hos Midtjysk Biludlejning. Dette gælder endda større flyttevogne med arealer på 20 kvadratmeter. Så slipper du for at køre mange gange frem og tilbage, og sparer derved både tid og penge. Når du lejer en flyttebil hos os, skal du blot kunne fremvise et gyldigt kørekort samt dit sygesikringsbevis.


  Inklusiv 100 kilometer

  Leje af flyttebiler kan indeholde flere forskellige skjulte udgifter. Hos Midtjysk biludlejning gør vi alle udgifter synlige når du lejer en flyttevogn. Faktisk giver vi hele 100 kilometer pr. dag gratis, når du lejer en flyttebil eller en varevogn hos os. Du kan altid tilkøbe ekstra kilometer, hvis du bevæger dig over længere distancer.


  Aflever når det passer dig

  Om du har lejet flyttebilen for en enkelt dag, eller hele weekenden, kan du levere den tilbage på afleveringsdagen når det passer dig bedst. Også udenfor vores åbningstid. En dagsleje varer fra 08.00 til 07.30 dagen efter, så du ikke skal skynde dig tilbage med lejebilen om aftenen. Du kan flytte alle dine møbler i ro og mag, og levere bilen tilbage når du er klar til det.
  Kommer du udenfor åbningstiden, smides nøglerne bare i postkassen.


  Tilkøb ekstraudstyr

  Vi tilbyder flere forskellige former for ekstraudstyr og tilkøb til udlejningen, så du kan tilpasse udlejningen til dit behov. Først og fremmest kan du tilkøbe en ekstra chauffør, hvilket betyder at I er to registrerede chauffører af bilen, og derfor kan skiftes til at køre, hvis I bevæger jer over mange kilometer.
  Leje af flyttebil kan indebære flere ture frem og tilbage, over længere distancer. Derfor kan du tilkøbe ekstra kilometre, så du er dækket ind i hele lejeperioden. Du kan tilkøbe mellem 100 og 500 kilometer på vores hjemmeside, men kontakt os gerne, hvis du har brug for flere kilometer. Jo flere kilometer du tilkøber, des billigere bliver prisen per kilometer, med vores gode rabatter.
  Afbestillingstryghed og selvrisiko er andre tilkøb, der kan gøre lejeperioden så sikker for dig som muligt. Er din flyttedato usikker? Så tilkøb afbestillingstryghed for 10 kroner per døgn, så du kun betaler 20% ved reservation, og resten når du afhenter bilen. Ved leje af flyttevogn og andre biler hos Midtjysk Biludlejning, kan du også tilkøbe en selvrisiko for 50 kroner per døgn. Dette sikrer dig, hvis der skulle opstå en ridse eller “Bilka-bule” på køretøjet, mens det er i din besiddelse.
  Derudover kan du tilkøbe forskellige flyttepakker, der indeholder alt det nødvendige til din flytning. Den lille flyttepakke indeholder fem flyttekasser, fem tæpper, en sækkevogn og en flyttehund, mens den store flyttepakke indeholder ti kasser og tæpper, såvel som en sækkevogn og en flyttehund. Tæpperne kan både bruges til at trække tunge genstande, ligesom de kan bruges som beskyttelse inde i flyttevognen.
  Det er også muligt at tilkøbe barnesæder, autostole og selepuder til de mindste passagerer. Med en sikkerhedspakke til udlandet, er du også sikret kørsel i hele Europa.


  Vi vil passe på dig

  Vores biler er selvfølgelig forsikret, både for bil og føres sikkerhed. Du kan læse meget mere om forsikringen her. Du finder blandt andet information om ulykkesforsikring, Kasko, ansvarsforsikring og eventuelle undtagelser. Vær opmærksom på at forsikringen dækker den lovlige bruger. Er der flere der skal benytte bilen, kan der tilkøbes ekstra chauffør, så denne også er forsikret.
  Forsikringerne gælder også i udlandet. I anbefales dog at tilkøbe sikkerhedspakken til udlandskørsel, hvis i bevæger jer udenfor Danmarks grænser.


  Mærker

  Vi tilbyder flyttebiler og flyttevogne fra flere forskellige mærker. Har du et favoritmærke, kan du derfor let vælge det. Hos Midtjysk Biludlejning finder du blandt andet mærker som Fiat og IVECO. Nedenfor kan du læse mere om mærkerne, og om de flyttebiler du finder hos os.

  Fiat

  Flyttebilen Fiat Ducato er en rummelig model, som du finder i to størrelser hos Midtjysk biludlejning. Med dens høje, firkantede rum, er der plads til alt fra skabe og reoler til store sofaer.
  Derudover har modellen en lift, der gør løftearbejdet meget mere let og bekvemt. Fiat Ducato fås i en størrelse på 20,03 kvadratmeter, med en længde på 4,30 meter, en højde på 2,20 meter og en bredde på 2,15 meter. Derudover fås den i en lidt mindre størrelse på 19,88 kvadratmeter.
  I førerhuset er der plads til tre personer.


  IVECO

  IVECO specialiserer sig i at lave varevogne og lastbiler. Med modellen IVECO Daily, får du derfor et køretøj, der er optimalt til flytning og transport af møbler og flyttekasser. Modellen er mindre end dem fra Fiat og Citroen, men har stadig et areal på 12,33 kvadratmeter, med en god højde på 1,90 meter. Derudover er der bredt trinbræt, der gør det let at løfte flyttekasser og meget andet på i vognen.
  Selv i denne mindre model, er der plads til tre personer i førerhuset.


  Hvem er Midtjysk Biludlejning?

  Midtjysk Biludlejning udlejer alt fra flytte- og varevogne, til stationcars og luksusbiler. Vi tilbyder sågar limousinekørsel til din særlige lejlighed, om det så er bryllup, galla, konfirmation eller noget helt fjerde. Skal du bare bruge en trailer, kan vi også klare dette for dig.
  Vi holder til i Herning, og er en del af Midtjysk Dæk- og Servicecenter, sammen med Midtjysk Leasing og Midtjysk Motoroptimering. Vi kan rådgive og vejlede dig i jagten på den perfekte lejebil, lige meget om du skal bruge den en enkelt dag eller en hel uge.
  Vi ønsker at gøre lejeprocessen så ubesværet for dig som muligt, og giver dig mulighed for at tilpasse udlejningen, så den passer til netop dine behov.