Viser alle 6 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Luksusbiler

Ved leje af luksusbiler er lejeperioden min. 7 dage. Andet kan også aftales ved telefonisk henvendelse, ved evt. leje på månedsbasis, eller kortere lejetid. Ved leje af luksusbiler skal man være minimum 26 år, og der kan forekomme depositum.

BMW 525D Aut. Xdrive

Luksusbiler

2009

fra 375 kr. pr. dag

BMW X3 Xdrive M-Sport

Luksusbiler

2013

fra 495 kr. pr. dag

Mercedes-benz E 320 Cdi Aut.

Luksusbiler

2009

fra 375 kr. pr. dag

Mercedes-benz ML350 AMG Paket

Luksusbiler

2012

fra 595 kr. pr. dag

Mercedes-benz SB 350CDI

Luksusbiler

2013

fra 495 kr. pr. dag

Volvo XC60 R-Design D5

Luksusbiler

2014

fra 595 kr. pr. dag


Lej en luksusbil

Hvem drømmer ikke om at være godt kørende, og nyde synet af løftede øjenbryn, når du triller forbi i din luksusbil? Nu kan du gøre drømmen til virkelighed, uden at skulle tømme hele din opsparing, eller ud og tage et lån.

Vi udlejer både vores biler til private og til erhverv.

Vores luksusbiler

Hos os kan du vælge at leje fra et bredt sortiment af imponerende luksusbiler.

Vi tilbyder leje af følgende mærker:
 • BMW
 • Audi
 • Volvo

 • Mærkerne er kollektivt kendetegnet af deres utrolige komfort, fantastiske køreevne og brede udvalg af ekstraudstyr, der gør din køreoplevelse endnu bedre. Det er eksempelvis udstyr som aircondition, indbygget navigation med touch-skærm, kopholdere, ekstra opbevaringsplads, godt musikanlæg og meget mere. Udstyret svinger fra model til model, men hos alle vores luksusbiler til leje er der kræset for detaljerne.

  Du kan leje en af vores flotte luksusbil, til alle former for formål, hvad enten det er til hyggelig kørsel i privaten, fordi du skal bruge en smart bil i forbindelse med dit arbejde eller fordi du vil gøre en særlig lejlighed til noget ekstra.

  Vælg den rigtige luksusbil

  Vi tilbyder altid kyndig vejledning og service, når du lejer en luksusbil, mellemklassebil, flyttebil og alle andre biler hos Midtjysk Biludlejning. Du kan gøre din leje-oplevelse så god som mulig, ved at overveje følgende, inden du lejer:

 • Hvornår skal bilen bruges?
 • Hvor mange kilometer skal du køre?
 • Hvor mange passagerer skal kunne køre med?
 • Skal der være plads til bagage?
 • Skal bilen bruges til en særlig lejlighed, der stiller unikke krav til, hvad bilen skal kunne, rumme, køre eller andet?
 • Har du brug for nogle former for ekstraudstyr som f. eks GPS?

 • Er du ikke sikker på, hvilken luksusbil du helst vil leje? Så er du velkommen til at kontakte os med dine behov. Vi kender vores lejebiler ud og ind, og derfor kan vi hurtigt komme med et bud på, hvilken af vores luksusbiler, der vil egne sig bedst til dine behov. Du er også velkommen til at komme på besøg og se, hvilken bil du synes bedst om. Dog kan vi ikke garantere, at alle vores biler er hjemme, når du besøger os.

  Gør konfirmationen til noget særligt

  Er der en ung konfirmand i dit liv, der fortjener at få gjort sin store dag ekstra speciel? Vi udlejer vores luksusbiler til konfirmationer, så turen fra kirken til den store fest bliver magisk. Med muligheden for at leje en af vores luksusbiler for en enkelt dag, inklusive kilometer, holder du udgifterne nede, mens du løfter oplevelsen og de gode minder til nye højder.

  Fordi de fleste af vores luksusbiler er store og rummelige, er der også plads til, at I kan arrangere samkørsel med flere konfirmander på samme tid. Du har også mulighed for at tage konfirmandens søskende eller venner med på en køretur.

  Vær godt kørende til bryllup

  Bryllupper har tradition for at indebære et smukt og unikt køretøj. Mange danske brudepar vælger at blive kørt bort fra kirken i en hestevogn eller en smart veteranbil - det er også gode bud. Et andet godt bud er at leje en luksusbil hos Midtjysk Biludlejning. I kan selv pynte bilen, så den passer til det tema, I har valgt til jeres store dag i kærlighedens tegn. At leje en luksusbil giver også mulighed for at tage nogle flotte og anderledes bryllupsbilleder.

  Lej en luksusbil til erhverv

  Vi tilbyder også biludlejning til erhverv. Alle de oplyste priser er inklusive moms. Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for at leje en luksusbil i forbindelse med dit arbejde. Det kan eksempelvis være til mødebrug eller, hvis I har brug for køre flere sammen til et arbejdsevent.

  Fordele ved at leje

  Det er de færreste mennesker, der har råd til at have en stor, dyr luksusbil stående, især hvis ikke den bliver brugt til hverdag. De er nemlig ofte dyre i afgifter, og sluger en hel del brændstof. De koster typisk også en klækkelig sum i forsikring. Alt det behøver du ikke bekymre dig om, når du lejer en af vores biler - den del står vi selvfølgelig for. Du får altså den gode køreoplevelse, uden at skulle tage dig af alle de praktiske ting, der normalt følger med at køre en luksusbil.

  Hvis du ikke har mulighed for at komme og hente din lejede luksusbil hos os, tilbyder vi også at levere den mod et gebyr på blot 200 kroner, hvis du bor inden for 5 kilometer af os.

  Når du lejer hos os, er en normal dagsleje fra klokken 8.00 til klokken 7.30 næste dag. Du har naturligvis altid mulighed for at forlænge lejen, eller aflevere bilen før tid, hvilket giver dig en værdsat fleksibilitet, hvis dine planer skulle ændre sig.

  Priser

  Priserne på leje kommer an på, hvilken mærke og model af bil, som du ønsker at leje. Dog kommer alle vores luksusbiler inklusiv 100 kilometer per dag. Hvis du skal køre længere end det, kan du tilkøbe flere kilometer. Det er billigere at gøre før din lejeperiode, end efter du kommer hjem. Du kan spare helt op til 55% på dine ekstra kilometer, ved at tilkøbe det inden din leje begynder. Det er muligt at tilkøbe op til 500 kilometer ekstra, men skal du bruge mere end det, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en god pris.

  Derudover har du mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr, blandt andet autostole og selepuder, hvis du har familiens mindste med på tur. Hvis I er flere, der skal køre bilen, koster det kun 40 kroner at få en ekstra fører på bilens lejekontrakt. Det er særligt praktisk, hvis du skal bruge bilen på en længere tur, hvor du ikke kan køre hele vejen selv.

  Vi anbefaler altid, at du tilkøber mulighed for at afbestille din leje igen. Det er billigt, og er ligeledes din garanti for, at du ikke pludselig hænger på lejen af en luksusbil, hvis dine planer pludseligt skulle gå hen og ændre sig.

  Hvis du planlægger at skulle have luksusbilen med på tur i udlandet, kan du ligeledes tilkøbe vores sikkerhedspakke, der dækker al kørsel i udlandet.

  Lej en bil i en uge, eller længere!

  For nogle af vores flotte luksusbiler, er det også en mulighed at leje dem i en længere periode. Det kan du eksempelvis gøre, hvis din egen bil er på værksted, og du gerne vil være godt kørende i mellemtiden. Eller - måske skal du på en længere ferie, og vil gerne sætte kursen sydpå i en Audi eller en rummelig BMW, så der er plads til hele familiens bagage. Det kan også være, at du bare gerne vil prøve en bestemt model af vores luksusbiler af over længere tid, hvis du selv overvejer, om du skal ud og investere i en model af samme mærke.

  Du kan leje enkelte af vores luksusbiler i en uge, to uger, tre uger eller en hel måned ad gangen. Kontakt os for at høre nærmere om tilgængelighed, og få en god pris på din langtidsleje af en af vores luksusbiler.

  Gode råd når du lejer bil

  Der er en række ting, der er gode at være opmærksomme på, når du lejer en bil. Det gør sig gældende uanset om du lejer en luksusbil, en flyttebil, en stationcar eller noget helt fjerde.

 • Hvis du allerede nu ved, hvilke dage, du skal bruge bilen, så sørg for at booke på datoen allerede nu. I nogle perioder, f. eks i sommermånederne, er der stor efterspørgsel på vores luksusbiler.
 • Afhent og aflever gerne bilen i åbningstiden. Så kan vi nemlig sammen gennemgå bilen for fejl og mangler både inden og efter udlejningsperioden. Det betyder også, at vi sammen kan tjekke brand. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge nøglerne i postkassen, hvis du afleverer udenfor vores åbningstid. Så giver vi dig besked, hvis vi har nogle spørgsmål.
 • Opbevar altid lejekontrakten i bilen under kørsel.