Viser alle 7 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Lej en mikrobil

Er du på udkig efter et nemt og billigt transportmiddel? Så kan du overveje at leje en mikrobil.
Mikrobiler er små, økonomiske biler, som er lette at køre og nemme at parkere. De er perfekte til korte ture, og de er billigere end mange andre transportmuligheder.

Fiat 500 1,2 økonomisk bil

Mikrobiler

2010

fra 245 kr. pr. dag

Fiat 500 1,2 Rød økonomisk bil

Mikrobiler

2010

fra 245 kr. pr. dag

Fiat 500 S Cabriolet

Mikrobiler

2012

fra 345 kr. pr. dag

Kia Picanto A/C økonomisk bil

Mikrobiler

2011

fra 225 kr. pr. dag

Kia Picanto A/C økonomisk bil hvid

Mikrobiler

2013

fra 245 kr. pr. dag

Peugeot 107 A/C økonomisk bil

Mikrobiler

2011

fra 245 kr. pr. dag

Toyota Aygo 1,0 økonomisk bil

Mikrobiler

2010

fra 245 kr. pr. dag


Hvad er fordelene ved at leje en mikrobil?

Her hos Midtjysk Biludlejning kan vi se mange fordele ved at leje en mikrobil. For det første er det ofte billigere end at leje en almindelig bil. Bilen er også lettere at parkere, og du kan ofte finde gode parkeringsmuligheder. Det er også nemmere at køre rundt i byen, da mikrobiler er små og lette at manøvre. Mange mikrobiler kører også længere på literen, hvilket gør dem til en økonomisk lille bil. Mikrobiler er den mest ideelle udlejningsbil, hvis du primært skal køre bilkørsel. Falder dette ikke indenfor dine behov, kan du se nærmere på vores andre udlejningsbiler - vi har rigtig mange gode muligheder.

Hvilke mikrobiler kan jeg leje?

Hvis du ønsker at leje en mikrobil, kan du nemt vælge din ønskede udlejningsbil blandt udvalget herover og booke. Vi har flere forskellige biler, så der burde også være en, der matcher dit behov. Blandt vores mikrobiler kan du f.eks. finde Kia, Toyota, Peugeot og Fiat.

Hvor meget koster det at leje en mikrobil?

Priserne på leje af mikrobiler, afhænger af flere faktorer. F.eks., hvor længe du ønsker at leje bilen, hvilken model du ønsker samt om du ønsker nogle tilkøb. Priserne starter fra 225 kr. pr. dag, og du kan alle dagspriser under den enkelte bil. Alle udlejningsbilerne kører ret langt på literen, typisk et sted mellem 21,5 og 23,7 kilometer pr. liter.

Nemt at leje en mikrobil

Hos Midtjysk Biludlejning har vi gjort det nemt for dig at leje en mikrobil. Du vælger blot den ønskede bilmodel, og trykker på knappen "BOOK NU". Herefter kan du vælge perioden, som du ønsker at leje bilen i, via vores kalendersystem. Du kan tilkøbe ekstra kilometer, hvis du allerede nu ved, at du har brug for mere kørsel end, hvad der er inkluderet. Tilkøber du dette på forhånd, kan du spare lidt penge. Herefter kan du vælge om du vil have dækning, ekstraudstyr, ekstra fører samt levering af bilen. Ganske få steps, og så er bilen booket. Skulle du have nogle spørgsmål til mikrobil leje, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefon 30877877 eller på mail info@midtjyskbiludlejning.dk

Opdag friheden ved mikrobilleje

Når du lejer en mikrobil fra Midtjysk Biludlejning, åbner du op for en unik køreoplevelse, der kombinerer bekvemmelighed og økonomi. Udover de åbenlyse fordele som en god lejepris, let parkering og smidig bykørsel, tilbyder vores udvalg af mikrobiler en frihed, der går ud over det forventede. Vores udvalg af mikrobilmodeller, giver dig mulighed for at vælge den perfekte bil til dine behov og præferencer. Hos os handler mikrobilleje ikke blot om at give dig nøglerne til en tilfældig lille bil - det handler om at få nøglerne til en god bil, der kan give dig frihed på vejen. Vi tror på, at en mikrobil er mere end bare transport – det er din mulighed for at udforske byen eller landet i dit eget tempo. Med enkle bookinger, muligheden for tilkøb efter behov og en tilpasset køreoplevelse, er vores mikrobilleje skræddersyet til at imødekomme dine ønsker. Så næste gang du sætter dig bag rattet i en af vores mikrobiler, oplever du ikke blot lethed, men også friheden til at udforske verden på dine egne vilkår. Har du fundet ud af, at en mikrobil ikke helt matcher dit kørselsbehov? Så tag endelig et kig på vores øvrige udlejningsbiler, hvor du f.eks. kan finde stationcars, mellemklassebiler og flyttebiler